D’Oh

IMG_9262-3

Käre Polismästare
Funderade lite på om det var möjligt att lägga in ett förslag för att få snabbutbilda kåren så dom en gång för alla får lära sig att fotografera på en allmän plats är INTE brottsligt. Så idio poliserna kan lägga ner direkt utan att föreslå sina mest idiotiska fantasier typ: ”du kanske stakeout’ar en butik som du ska råna seanare eller så kartlägger ett barns rörelser som du sedan ska kidnappa och begära en lösensumma för”, men så kom jag på att jag är nog för partiskt i det förslaget. Tyvärr!

Men dödandet då. Skulle det inte gå att ta tag med hårdhandskarna mot det meningslösa våldsamma polisingripanden som slutar med att folk avlider, det borde väl även bli ett minus för dig som inte utför det dödande övervåldet när befolkningen pekar och tänker: undrar om det där inte är de där poliserna som trots alla års polisutbildning inte ens klarade av att överbemanna en dyngrak flykting på annat sätt än att avlossa en 9 milliliters kula rakt in i hans hjärta. // Tack på förhand – Krille
IMG_9262-2-2

Och kan du inte säga till dom där bögarna att genast sluta att plasta in sina slagord. Det tar moder naturen över 3000 år att bryta ned den där äckliga petroleumbaserade plastfickan, deras protest är täckt av en flyer från Jaguar redan samma dag som dom satte upp den. Så varför plasten liksom! Rainbows för Naturen!
IMG_9131_

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: