En bildstudie af publicerade bilder i Kils socken 2008-07-14

IMG_4458-2

De boende i Kil, Wermlann är nog bland de mesta analoga bildanvändarna i hela detta avlånga landet trorja. När någon fyller år trycker dom alltid upp en stor förstoring i bägge rondellerna! Ser dom en rolig notis i blaskan – förstorar dom upp den i kopieringsmaskinen på biblioteket och klistrar upp den i köksfönstret. The Kil Way!
IMG_2993

Sommaren 08 hade ett ungdomsgäng intagit realskola-trappen. Vissa dagar kunde man se förkolnade skelett av barnvagnar, skottkärror och cyklar framför trappan. Jag tog det som ett tecken på att K.U.K [kils unga killar ] hängde där på nätterna också. Grillade marshmallows m chokladsås, berättade skräckhistorier och höll sig varma & goa!
IMG_4455

En dag när jag åkte förbi real så kunde jag se att det hängde en lapp mellan dörrarna, kanske en liten bild också? vi är ju i alla fall i KIL!! tänkte jag…
IMG_2988

Då var det en annan Kilsbo som hade fotograferat K.U.K-gänget en natt när dom körde en barbeque-afton, skrivit ut bilden på skrivaren och sedan dunkat upp den i entren.
IMG_2991

—————
—————
—————
Testade att lägga ned bilden på tjugoåringen för att bättre se vad han hade råkat ut för, men det enda jag riktigt kan se är att hans stackars mamma måste ha haft minst hundrasjuttiofem i puls dygnet runt från dagen de ringde från lasarettet tills att han fick komma hem och sussa i barndomsängen. Nästa sommar fyller han 26.
IMG_4458

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: