Inte förra tisdagen men tisdagen före den, förrförra tisdagen var det sjukt dimmigt i Karlstad. Fick lite London feelings faktiskt

IMG_8248

Ni missade faktiskt nåt förrföra tisdagen. Dimman var sensationellt tjock i de centralare delarna av Solas stad. Att fotografera i dimman var härligare än att ligga.
IMG_8255

Det där gamla svettiga trädet levde än! Helt magiskt asså.
IMG_8230

I år föll lotten på han utan ögon i nacken, backspeglar och helt utan Karlstad kommuns världskända kvalitetstänk att sopa bort gruset längs älva.
IMG_8237

Fast gubb-cyklisterna med sidokorg verkade faktiskt va rätt nöjda med Mr I never look back’s dagsverke :)
IMG_8240

Äntligen har isen har släppt sitt tag om Klarans gudomliga älv.
IMG_8245

Och Stockholmarna har kommit tebaka. Helt underbart! Jag kan se insändarna framför mig redan nu!! Livet är underbart att leva!!!
IMG_8250

Ståckholmsudden har inte varit så enormt stor på många år, inte sedan Lillemors farsa grävde bort den senast iaf.
IMG_8251

Undrar varför sandbottnen formas så där när vattnet endast rinner åt ett och samma håll hela tiden. Dag ut och dag in. Fast snyggt äre. Riktigt snyggt!
IMG_8252

Det var kraftig dimma på Stora torget till och med. Kändes rätt surt att bara ha med ett 24-70mm då kan jag lova.
IMG_8265

Kan du förstå varför Karlstad kommun väljer att ha förfulande tredimensionell cirkus reklam på Stora torget? Så äckligt fult asså, hela torget ser ju ut som en jävla kalle anka hokcki rink ju. Ingen annan får ha reklam på torget, inte ens Coki Cole… Vad vinner Kallsta på’t liksom? Får politrukerna & tjänstemännen svarta biljetter tro?
IMG_8272

Jag tycker fan att det är mer korkat med cirkusreklam i kommunal regi än att skicka ut folk med lövblåsare för att flytta runt cancerogena gruspartiklar som fastnar överallt utan att dom får med sig en trasa och en flarra kemisk sprit så dom kan torka av allt dom skitar ned. Tänk att råka sätta sig på en av Karlstad parkbänkar i vitt. ÄCKLIGT!
IMG_8282

Så här på vårkanten finns det ju inget grus kvar på vägarna, bara lite mot trottoarkanten. Trottoarerna däremot är ju som Sahara öknen. Hur tror ni tjänstemännen inom Karlstad kommun löser den nöten? Ja naturligtvis skickar dom ut gubbar med lövblåsare som flyttar runt gruset från trottoarerna till bilvägen, och sedan skickar dom ut en trottoar-sopmaskin för att sopa på bilvägen. Nobelpriset i ekonomi kommer garanterat inte tillgå Karlstad kommun gatuavdelning i år heller.
IMG_8289

För att inte lövblåsar crew’et ska få i sig dom cancerogena gruspartiklar så måste dom köra med filterförsedda helmasker, och det är ju smart. Men att det flyger runt cancerogena och allergiframkallande partiklar som lägger sig på bilarna, och sedan sugs in i kupén när dom sätter på ventilationen när dom hämtar kidsen på dagis. Eller allt damm som hamnar på alla balkonger och fönsterbleck som sedan sugs in i lägenheterna när dom öppnar fönstren/dörrarna är ju så extremt korkat att jag vet inte vad.
IMG_8299

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: