Vad har hänt med guds 19’e budord? GUDS BUDORD ÄR BRUTET! ÄR DET DEN DÄR SVETTIGE APPLE-ORMEN SOM VARIT I FARTEN IGEN

IMG_9247

Jag brukar stanna till vid f.d. flickskolan i Tingvallastaden och ta några bilder på småfôgglera när dom käkar sig proppmätta på skattebetalarnas bekostnad.
IMG_9211

Det är en rätt rotig och trist bakgrund vid The Bird Diner.
IMG_9220

Mångfacetterad kanske det heter på ”$pråka med ISO” :)
IMG_9225

Nu till anledningen för d0M DOM STORA BOKSTÄVERNA I INLÄGGSTITELN! Kommer ni ihåg guds 19e? Jo han och Kristus bestämde att vi bara skulle få mata de små, söta, gullia och vackra fögglera. Och så har vi gjort nu [förutom Grek & Cypriotsvinen och deras jävla klisterpinne kultur ] i över 2000 år. Ända tills i Fredags om du är en exakt-jävel! Om det är judas, äppelormen eller att isbjörnens isberg smälter runt Polcirkelns fel kan jag inte sätta fingret på jämt nu. Ni får läsa min forskningsrapport när den är färdig.
IMG_9239

Du ser sötis föggeln va. Allt är som det ska i Guds och Kristus moder natur. Håll i ögonfransarna och scrolla ned till nästa bild nu.
IMG_9250

Dom jävlarna har brutit det nittonde budordet asså! För dig som inte är så beläst eller väldigt glömsk kan jag avslöja att i det finstilta på det nittonde stod det att [de större och fulare fögglera får endast ta del av den maten som de små och söta tappar, men inget mer ] Hajar du? Det här är dåd värre än ko-stöld på Lucky Luke tiden!
IMG_9265

Som mest kunde jag räkna till sju stycken otrogna föggler som inte bara käkade upp det som inte är till dom, dom tvingade bort dom stackars söta stackars vackra fögglera!
IMG_9187

Du kan ju tänka dig hur fort en sån här glupsk fan kan tömma en full föggel Diner!
IMG_9198

Kanske dags att sluta upp med ironin :) Jag kan inte förstå hur detta kunde ske, dom som tillverkar såna här foderautomater testar ju dom noggrant så inga stor-föggler ska klara av en sån här grej. Kan det vara så att kylan har gjort att dom inte hittar käk och svälten har gjort att dom har överlistat foderautomat producenternas fulknep?
IMG_9262

När jag stod där och stirrade med munnen på vid gavel, helt förbluffad och skulle inte ens ha rynkat en millimeter på näsan om den ene duvan hade sagt Mjaaau!
IMG_9274

Så upptäckte jag att duvorna var riktigt sjukt livrädda för svarta Labradorer som bara sniffade efter gul snö. Ba flög iväg, -snabbare än ett Jas.
IMG_9278

Småbarnsförälder röv var dom också helt livrädda för. Ba pangh så var dom gone with the wind. Även fast det var helt vindstilla.
IMG_9235

Swiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisch! Småfögglera bara spolades iväg i luftrummet av termiken som duvorna skapade när dom såg en labradåre eller en småbarnsmamma i tajta…
IMG_9205

En bild på gamla observatoriet på gymnasium Adolpho-Fredericianum. Tagen medan jag väntade på att fôgglera skulle komma tillbaka för sjunde panikflykten.
IMG_9209

Gla påsk & Gôtt påskgodis på er förresten!
IMG_9208

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: