Red Bull ger dig vingar!

P1110281

Tog en promenad vid kvällskvisten igår. Nere i Haga slog det mig: Nu tror jag fan att kommunen har börjat ta in obehöriga snöröjare asså
P1110214

För skulle en behörig snöröjare resonera; de som inte pallar att kläta i snödrivorna vid övergångsställena pga ålder eller medfött handikapp får väl köpa en Red Bull!
P1110308

Gångvägar är ju det första som ska snöröjas enligt Karlstad kommuns officiella policy utåt! Just den här vägen som leder till en idrottshall såg ju mer ut som ett upplag för brun äcklig snö från bilvägen intill, och diverse övergivna varningskyltar. Och inte fan såg vägen ut att ha haft nån date med varken herr snöröjare eller fröken sandspridare på hela djävla vintern heller ): Undrar om de obehöriga snöskottarna är så billiga att det är verkligen är värt att bedriva sån här kalle anka verksamhet i kommunal regi?
P1110260

Annonser

7 tankar om “Red Bull ger dig vingar!

 1. För några år sedan så skulle jag göra intervjuer om tillgängligheten i karlstads nöjesliv. Tror du de rullstolsburna intervjupersonerna ville prata om det? Nej, de ville bara prata om snö! Karlstad kommuns obefintliga snöröjning sabbade min c-uppsatts. Hmpf. Och trottoaren på den sista bilden har nog försvunnit i ett svart hål, vad det gäller vinterväghållning, för jag har aldrig sett den plogad.

 2. HAHA! Love the Hmpf i kombination med C-uppsatts :)

  Jag skulle tänka att de rullstolsburna skulle ha en hel del synpunkter. Tycker riktigt synd om dom. Dom som bestämmer sitter helt utan samvete och super sig redlösa i skyboxen på LLA på de äldre & handikappades skattepengar. Usch!

 3. I Stockholm, där snöröjningens kvalitet verkligen inte har någon undre gräns, kallar vi det inte snörealism, utan vardagsrealism.

 4. Tack och lov så hade de gjort bort sig ordentligt med mitt i city bygget också, så det var inte helt kört:)

  Så länge de alltid envisas med att lämna 10-20 cm snövallar vid trottoarernas på och avfart så spelar det egentligen ingen roll hur mycket de plogar. Inte för dessa människor i alla fall. Det enda alternativet är att ta färdtjänsten för 31 spänn enkel resa, trots att de bara ska 50 meter. Ett väldigt miljövänligt alternativ dessutom, när de där taxibussarna ska åka fram och tillbaka mellan karlstad, vålberg och molkom bara för att skjutsa folk några meter hit och några meter dit. Är plogarna kanske sponsrade av Samres?

 5. Vallarna som blir efter snöplogen vid starten till övergångsställen och även mittrefugen i övergångsställen som ALDRIG Karlstad kommun gör något åt tycker jag är helt livsfarligt. Dom kan ju bli höga som helst ibland och är alltid svinhala.

  Dom tror säkert att dom spar pengar men tji!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: