Bara några bilder från en tur på landet

IMG_2939

Jag tog en tur på landet förra veckan. Landet äro för mig långt långt bortom alla oanvända motorvärmarstolpar som bara står och dammar.
IMG_2684

När det blir kallt på landet så stänger man helt enkelt inte av bilen. Tuff uff tull knackar motorerna nätterna igenom på landet. Tuff uffz Uggh..
IMG_2950

Det är först när man ser ko-maten står i uppradad pyramidformation framför köksfönstren som man inser att: Nu har vi nåt det riktiga heliga landet!IMG_2933

Men kolla in huset va’ Kolla in fönstren va va’ Kolla dom tvåfärgade skorstenarna va va va’ Hur gudomligt vackert som helst på landet juh!
IMG_2934

På landet sitter inte rävsvansarna fasttejpade på bilantenner. Det sitter dom på fyrbenta djur. ”Skadedjur” brukar dom kallas av de inavlade lantisarna.
IMG_2702

Hittade en Tfelia Mutbitel mast ute på landet. Den var rätt schysst målad. Tyvärr tog batteriet slut efter denna ruta, så det blir inget mer på landet för dig idag…
IMG_2943detta är ett gammalt inlägg som har legat i skräpat i utkastet för att det kändes så crappy när det blev klart. tills igår :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: