När jag mötte en Ford ett Fuck

P1010950

Som den klistermärkesoman av femte graden jag är så kände jag att det här måste jag bara visa er.
Och nu kommer det tunga… jag ska alltså försöka förklara det roliga för just dej som inte hajar det roliga :)
P1010938

Klistermärket satt på en svettig amerikanare som enligt fotografiet ser ut att stå smyggömd bakom en av televerkets gamla avdomnade arbetsplatser.
P1010960-2

Från andra sidan var den svettiga gömd av en halv skog.
P1010943

Det var från den här vinkeln som jag började le som en tok och sedan även bestämde mig får att ta några visa-er-bilder. Allt var så klockrent på nåt skönt vis, dels kommunen som är så festligt slapp att dom låter både mossa & skog växa upp ur asfalten och sedan världens risig bil som inte såg ut att ha rullat mycket dom senaste jordsnurren, parkerad mitt i asfaltsskogen. Med ett enkelt ”FÖLJ MIG – JAG HITTAR” klistermärke. Priceless!
P1010942

Just nu känns det som att jag inte kommer att få Nobels litteraturpris i klassen: Beskriv glädje, i år igen ): Men istället kan jag överaska med att jag faktisk överaskade mig själv i den grundliga dokumentation som jag utförde på The Fucker’ kom jag att inse när jag kom hem. För vem annars skulle ta en bild på ett klistermärke på ventilationsrutan bara för att kunna skriva: Vänster fram fann jag en riktigt het ledtråd till att bilen antagligen hade grundliga lokalkunskaper i Götlaborgsområdet. Sveriges framsida.
P1010946

Den verkade trivas på Varbergs torg runt 18:00 draget också. Ströget föresten? Det ligger ju i Dronningens by, eller? Vem fan har tryckt den där plastsaken egentligen? Vad gör bocken där, bodde den i Varberg innan den flyttade in i Gävle? Så mycket som inte stämmer eller är jag helt blåst som inte vet att det heter ströget i Sverige?
P1010952

Med tanke på hur utsidan såg ut så var jag rätt säker på att det skulle va en råttfarm invändigt, men se och häpna! Frächa knallröda kaptensstolar i läcker krossad plysch och faktiskt inte ett enda damkorn på varken instrumentbräden eller golvet. 5p.
P1010954

det är nog bäst att jag tar en bild under bilen också, annars kommer det väl en fråga om: Vilken färg hade underedet, HSB eller Diarre? Eller så är det väl nån som vill veta om den hade fyra drivaxlar”. KLICK!
P1010956

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: