Hur epatraktor har egentligen Audi blivit på senare tid

IMG_4276

Alltså… Jag satt och bara hängde när en Mrcedes Benz 190 svängde in på gatan. Kvällen innan hade jag tittat på yankee versionen av Top Gear, och där hade dom en biltävling med 500 dollar bilar. Programledaren som hade köpt en MB 190 för sina $500 försvarade sitt val med att ”190’an var tillverkad på den tiden som Mercedes fortfarande var ett coolt företag!” VA’ tänkte jag, om man bortser från 500E i W124 karossen så slutade väl Merces att vara hippa många herrans år sedan, -din programledare tönt!
IMG_4270

Men när jag sneglade och tog några bilder på den stjärnlösa 190’n så började jag fundera på om jag verkligen hade rätt, programledarens försvarstal var ganska övertygande. Och parkeringsljus som sitter tätt är alltid coolt och på denna Mersa sitter dom ruggigt tätt. Hmmm! Bra eller Anus?
IMG_4272

Det var hur trångt och jävligt som helst på gatan. Nån idiot hade planterat en stort jävla träd till höger om Benzen och till vänster stod det både bilar och cyklar uppställda. Fast säg nu hej till vinjetten dom skapade. Hur läckert som helst juh! När jag tittade på LCD’n så tänkte jag på dom där satarna… Satarna som förordar blixtberoendet :)
IMG_4274

När ägaren klev ur bilen så kom det en Audi som svängde in på den trånga gatan och jag ba KOLLA PARKERINGSLAMPORNA HAHA!! 
IMG_4278

Annonser

2 thoughts on “Hur epatraktor har egentligen Audi blivit på senare tid

  1. Min bror i Norge, filar på en gammal Mercedes i garaget och ingen annan än Mr. Wiklund får köra den här bilen. Undrar om någon ens får titta på den, ska fråga han nästan gång vi hörs av. Skulle själv inte ha något emot att hyra en Mercedes C klass från Sixt och köra den tur och retur Västmanland på ett kick. Får verkligen killar stånd när de ser en Mercedes?

  2. Jadu Barbro
    Varför Västmanland?
    Varför inte Wermland.
    Jag tror att möjligheterna till att det finnes killar som kan bli hårda och börja löpa vid blott en ytlig anblick av en bil är mycket höga. Dock ej Mercedes bilar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: