Naääjh! Nu kom det in ett till dödsvart moln över Klarälven. Äsch då kryper jag ner i lådan och sussar, gonatt på er

IMG_4941

Annat var det four a clock på Klaraborgsbron i onsdags. Spana in himmlen, rätt säker på att detta är den mörk-blåigaste himmel jag någonsin sett asså. Och sola i Kallsta som nästan enbart sken på brofötterna och trafikskylten på bron och men inte ett jävlaste dugg på gula huset. Nu snackar vi ett riktigt wermlänskt precisions solsken!
IMG_4219

90 grader medsols från samma kameraposition grillade sola en skock föggler på Stockholmsudden. Grillad 99’a smakar fiskpinne säger dom som smakat och gillat det.
IMG_4223

Fast vad tycks om six a clock himmlen då? Samma vinkel som bild två fast ett par 100 meter uppströms så det är en helt annan nu bro ni ser nu. Men kolla in himlen, tyngsta gun metal black högst upp sedan övergick den till en blek kissgul nyans innan det värsta motljuset i mannaminne som bländade röven av mig. Helt rågalet.
IMG_4285

I 90 grader medsols från samma kameraposition, mot haschbryggan var himlen mycket ljusare. Men träd och älv såg nästan helt svartvit ut. Det var ungefär här jag kom på att jag inte ens kunde lägga på en vinjett [vinjettering ] på bilden eftersom det skulle ju förvränga en annars sann verklighet.  I just ♥ en fet vinjett!
IMG_4280

At almost seven a clock hade himlen gått och blivit riktigt läckert kallsongblå. Sola låg då så grymt lågt att trädens skuggor tecknades exakt i skala 1:1 på fasaden.
IMG_4291

Det måste ha varit var nåt galet i vädret denna dag. Ser ni ongera till höger? Dom trodde tydligen  att det var full sommar igen för här stod dom och klädde på sig efter ett dopp i tjärnet. Skulle gissa att det blev ett snabbt dopp, typ en splash & dash. Undrar vad föräldrarna sysslar med egentligen, dom har nog inte mycket ludd i naveln iaf ;-)
IMG_4303hur var din Onsdag?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: