Någon som är sugen på att leka ”gissa vad det är för bilmärke” på bilen som ägaren döpt efter Fantomens bäste vän?

IMG_1633

För 100p är ledtråden: Den är pytteliten och har röda bakljus och är tillverkat i landet som uppfann rakhyveln men är mest känt för att kvinnorna kör med orakade armålor.
IMG_1631

För 60p är ledtråden: Bakrutan är en öppningsbar baklucka med inbyggd vindrutetorkare. Både Toyota och Citroën har exakt samma bil i sitt modellprogram, fast då med ett litet annorlunda yttre utseende. Favoritmaträtten i biltillverkarens hemland kan du finna på vilken svensk cykelväg som helst efter ett svensk uppfriskande sommarregn.
IMG_1637

För 30p är ledtråden: Cittrans version kallas C1 och ska enligt ganska suspekta och lösaktiga källor lukta vitlöksbaguette när man kör den över 150km/h..¿ Toyotan kommer inte säljas i Sverige. Men väl marknadsföras. Tanken är att bilen mot en deposition av 5 000 kronor (som återbetalas när hyrestiden är slut efter två år) ska leasas ut i ett paket som innehåller värdeminskning, försäkring, service och 1 000 mils körning per år. En räkning i brevlådan sedan ba ut och tuta och kör!
IMG_1635

För 2p är ledtråden: En rättelse först, bilen är inte alls tillverkad i landet vars regering skickade ut en pluton hemliga borrmaskinförsedda dykarsoldater för att borra hål i och sänka miljöorganisationen Greenpeaces fartyg Regnbågskrigaren i Nya Zeelands hamn Auckland och då indirekt mördade den nederländska fotografen Fernando Pereira som sov ombord på fartyget, som jag påstod i 100p ledtråden. Rätt ska vara att bilen tillverkas i staden Kollin i Hungern. Vad väntar du på? Gissa nuuu!
IMG_1639

Annonser

2 tankar om “Någon som är sugen på att leka ”gissa vad det är för bilmärke” på bilen som ägaren döpt efter Fantomens bäste vän?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: