Action på Klarälven

IMG_8060

Jag såg en silverfärgad vattenskoter som var ute och puttrade på klaran häromdagen. När han drog på blev jag vittne till något av det roligaste jag sett i hela mitt liv. Vid ca 100 knutar så började kinderna/munnen/läpparna att fladdra på styrmannen av fartvinden. Jag skrattade så hårt att jag fick t.o.m torka dregel på baksidan av LCD’en efteråt ;-)
IMG_8067

Fast gissa hur grymt trött jag blev när jag kom hem och såg att allt det där asroliga läppfladdret inte syntes alls på bilderna :( Fast då såg jag istället att det bildades nån konstig vacumströmvirvlar mellan styrman och passageraren, det såg faktiskt ut som virveln sög ut tungan på stackarn där bak. Eller så lipade han bara mot oss :)
IMG_8068

Annonser

6 thoughts on “Action på Klarälven

 1. Alltid coolt här!
  Förresten vet du att varje gång det kommer en ny skum signatur så ringer Pontony och frågar, Vem är det där???

 2. Det där leendet på styrmannen ser en aning ansträngt ut. Är det fartvinden som pressar kinderna och därmed mungiporna uppåt mån tro. :)

 3. Det här är helt outforskad mark för mig, men min teori är att Styrmannen är erfaren och vill inte åka runt lipa inför hela Kallstas befolkning så han biter helt enkelt ihop käften stenhårt med tänderna och låser in tungan. Kinderna var en enda stor skratt-festival som jag inte riktigt kan förstå faktiskt. Jag har ju sett motorcyklister som åker med potthjälmar och på dom dansar ju inte kinderna schottis i 100km/h. Kanske är det den grymma accelerationen på RTX 255 som får kinderna att öva stenhårt inför Let’s Dance 2013 :)

 4. Synn att di la ner på Zakrisdal. Där kunde di tagit fram nåt bra motmedel mot sånadär.

 5. Haha!
  Jag kanske inte håller med dig i sak, men det var en ruggigt kul kommentar :-)

  [för alla er utomsockens kan jag berätta att Zakrisdal var våran lokala vapenfabrik här i Karlstad. den lades ner nångång på nittiotalet]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: