Fokuser riktigt noga nu onger!

Jag älskar lugnet i den här bilden, det hade just börjat duggregna och jag var på väg hem med tunga steg när dom åkte förbi mig. Ser du lugnet? Killera tar i för Kung och Henemark när Gagas Pokerface går in för refrängen. Chaufförskan sitter i ett totalt lugn, skulle lika gärna ha suttit vid frukostbordet. Diggar att hon håller ciggen utanför bilen så ingen av de andra passagerarna drabbas av col, i en cab ;-) Den ljusa tjejen som även hon tar i för refrängen, ser lite ut att ta i något helt ”annat” :) Älskar även hur dom gula glajorna färgar av sig på hennes ljusa hud. Nu över till 100 spänn frågan: Vart sitter killen till höger, fram & bak?
_MG_3522.
S1/100 f4.0 ISO 3200

Annonser

4 thoughts on “Fokuser riktigt noga nu onger!

 1. Haha! Den beskrivningen asså ;-) Du ligger bra till, väldigt nära vinsten nu Machina
  Om man kikar lite på dom Fysiska lagarna så ska ju han sitta närmare framrutan är chauffören när bilden är tagen i den vinkeln.

  Tre MEN som jag har brottats med under denna undersökning:
  1. Om chauffören har jättekorta ben och stolen längst fram och han har stolen i det bakersta läget så stämmer ju inte dom fysiska lagarna?
  2. Chauffören ser ju inte ut att ha stolen långt fram alls, hon ser ju faktiskt inte ut att vara i närheten av ratten ens?
  3. Varför skulle det sitta tre människor och trängas i baksätet i regnet när det finns en ledig plats vänster fram, helt galet juh?
  4. När började Volvo tillverka högerstyrda 740 Diesel Cab?

 2. Det kan ju inte va möjligt att dra sätet så j-ä långt bak! Eller mener du att det är speciella stolsunderreden i Volvo 740 GLE cab???

 3. Ja just de ja, så kan de ju va :)
  Nää jag har faktiskt helt glömt bort det. Undrar i vilket skick den skulle vara i om man drog ut till Lucia af Boholmen och skulle käka den där. Torr & kall?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: