Jag känner mig som en riktig svettig taskmört!

Jag har inte orkat publicera några nya Kallsta Igår bilder på hela året. Inte orkat svara på era små söta & gullia kommentarer, knappt orkat godkänna nya kommentar-skribenter. Nu har jag tagit mig i kragen och fått alla kommentarer publicerade och besvarade. Men jag vill även be er coola besökare om ursäkt från hela mitt ♥. Som tack för att ni har varit så coola en inte bitchat & gnällt någonting alls så ska jag bjuda er på ett aldrig publicerat nattfotografi från en av Karlstads tuffare stadsdel ikväll. Heroin, invandrare och radiobilar utlovas, nästan som i Miami Vice fast i Karlstad då. Ställ klockan så kanske du blir först att se det!
_MG_9339

Annonser

2 thoughts on “Jag känner mig som en riktig svettig taskmört!

  1. Tjena Martinien
    Jag vet att vi går mot ljusare tider, men jag har faktiskt inte märkt ett enda tecken än.
    Jag tyckte att det var lite trist att nattbilden blev ca: 12-14 timmar försenad, men när jag läste att du väntade som ett barn på den så blev ju min försening genast lättare att svälja :)

  2. 21 December 2010 vände vintermörkret, först går det lite långsamt med att dygnen blir ljusare. Sen in i Januari börjar det märkas att vid 16.00 är det fortfarande ljust. Ljusare…. ljusare.
    Det – känns – i luften att våren är här. En aning. Men för den skulle visar sig inte vitsipporna än på länge. men det är vår… ha en bra fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: