Undrar om dom inte menar Babak Jamei?

Ni vet han… svartskallen… han som… Det är såna som dig som JAG inte vill ha i det här landet.
Political Nonsens

Annonser

5 tankar om “Undrar om dom inte menar Babak Jamei?

 1. Tjena Maritza
  Det var nog egentligen bara en olycklig ”fyllegrej”, men eftersom Anna inte är den ödmjukaste människan precis så fick hon ganska omänskligt med stryk av pressen. Jag minns när hon anlitade Filip Leif Silbersky som försvare, har han försvarat någon oskyldig? Någonsin :) Vad sysslade du förresten med under första terminen av 2006? Det var ju som en skrattfestival varje gång som något nytt vittne till händelsen yttrade sig om Annas hätska uttalanden – Som hon naturligtvis blånekade emot!!

 2. Tjena Martinu
  Eftersom även du är kvinna så höll jag igen ganska hårt på mina tankar om Anna, men jag håller med dej på allt. Grejen hon gjorde på fyllan kan jag ta, med lätthet faktiskt. Jag vet vad sprit gör med människor och det var ju ingen som blev skadad förutom hon själv då, men när varken hon eller dom andra SSU hororna som var med kunde erkänna någonting. Och alla jävla hemska politruker som som hyste största förtroende för henne och lögnerna. Fy fan! Sist jag hörde något om henne var innan valet då hon hade valt att porta SD från att komma in på den skolan hon är rektor på, och i enighet med Anna-Demokrati fick naturligtvis dom andra partier komma in :-)

  Varje gång lögnare råkar i klorna på pressen så hyr dom in PR byråer för att hjälpa till med skadebekämpningen, om du kommer ihåg när pressen började skriva om att polisen Carin Götblad hade myglat med ett Heroin tillslag på Gotland så hyrde även hon in en PR byrå och det kostade rikspolistyrelsen 180 000:- om dagen. Det skulle vara roligt att få reda på hur mycket Annas PR byrås slutnota till SSU blev.

 3. Delägande i PR-byrå ja tack!
  Eftersom ingen människa kan värja pressen när den rullar igång så är det ju bara att ge klienten en biljett till Maritsinius och be den att att hålla käften tills vi säger till, om ca 3-4 veckor å 100 000/dagen.

 4. Du har koll Martina :)
  Jag har absolut inget mot Carin, men jag har svårt att förstå hur hon någonsin skulle kunna stoppa en brottsling, eller med den karisman lyckas övertyga en arbetsskygg kvinnomisshandels dömd polisman att han ska skärpa sig och göra sitt jobb?? Eller varför rikspolistyrelsen värderar henne så högt [180 000 / dagen] Hon har ju inte ens rätt kön, obekväma polisqinnor blir ju vanligtvis utstötta!

  Och varför alla dessa priser Årets Hetero, Årets Chef, Årets Ledare, Årets Yrkeskvinna vad är det dom ser hos henne? Magdalena Forsberg har inte fått några sådana priser!

 5. Äsch då, snart tar du mycket bättre bilder än vad jag gör.
  Då blir du min årets :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: